Boods nye produkter for advent og jul 2017. London

Ja nå var jeg altså i går på Boots juleforberedelser for Jul 2017 i London. Her fikk jeg se de nye produktene som kommer i butikken nå til jul. 

Og det er mye spennende.#jul#beauty#skjønnhetsprodukter

 

I år har Boots jobbet med psykolog Honey Langcaster-James. Hun har utviklet noen minneverdige tips for å hjelpe deg til å komme opp med tanker og øyeblikk til den perfekte julegaven.Her er de;  Gode tider: Tenk på de fineste tidene du har hatt sammen med den personen du vil gi julegave til. Et minne dere alltid ler og smiler om. Finnes det en gave som med en gang minner om de morsomme tidene dere hadde. Intime stunder:  Var det en gang du og den personen delte et spesielt intimnt øyeblikk? Første inntrykk. Tenk tilbake på den første gange du traff denne personen. Hvordan møttes dere? Hva var første inntrykket av denne personen for deg? Er det en gave som minner om deres første møte. Tid og sted. Er det en spesiell tid , dato eller sted du kan hente ideen til gaven fra. Delte hemmeligheter;. Tenk på de små hemmelighetene bare dere to har og de private morsomheter mellom bare dere to som ikke noen andre skjønner Som symboliserer hvor spesielt deres vennskap er.   

 

 

L

Soap and Glory er rosa, herlig og gøy. Mange nye flotte produkter for sesongen. Produktene lukter fantastisk godt. 

No7 nye produkter for sesongen er inspirert av nordlyset. Her finner en mange finne farger i år. Den flaske grønne fargen liker jeg spesielt godt og fargen 

petrol.

Det er lunt, mystisk og koselige farger for advent, jule og nyttår sesongen. 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg