Naturlig hudpleie

Naturlig hudpleie.

Har dere forsøkt disse fantastiske gode maskene fra I+m? De er ikke bare gode og i god kvalitet men også økologiske, veganske, fairtrade, cruelty free og klimanøytrale. 

 

Hver pakke inneholder et renseprodukt og en maske. Jeg har testet dem selv og de er supergode. De gir huden din en ekstra boost. Rens huden først med rensepakken for best virkning av masken etterpå . Deretter påfører du masken som er fullspekket med næringsrike ingredienser fra planteriket. 

Jeg har nå en konkurranse pågående på min instagram side hvor du kan vinne en pakke av disse gode maskene. 


For å delta må du gjøre dette på instagram siden min. 

@sivkvarenes


❤️ Følge @iplusm.no og meg @sivkvarenes ❤️ Like innlegget.
❤️ Skrive hva du liker best med våren.

Konkurransen foregår kun på instagram.

Lykke til🌷

 

Blå pakke (Anti-Stress): Parfymefri, tilhører serien Freistil Sensitiv. Milde produkter for sensitiv, irritert, allergiutsatt hud.

 

Rosa pakke (After Work): Renseprodukt med mild peeling fra serien Hydro PerformMed blant annet hyaluronsyre og aloe vera, passer derfor godt normal til tørr hud som trenger mye fukt.

 

Gul pakke (Natural Lifting): Renseproduktet er det samme som i den nye Age Protect Oil to milk – en slags gel som ved blanding med vann blir til en rensemelk. Passer godt til voksen hud / hud med (begynnende) aldringstegn, tørr og krevende hud.

#maske#rens#kosmetik#natukosmetik#i+m#iplusm.no#økologiskhudpleie #veganskhudpleie #konkurranse #giveaway #hudpleie #grønnvelvære #klimanøytral #økologisk #vegansk #crueltyfree #ikketestetpådyr #faitrade #skjønnhet #beauty #velvære #grønterskjønt #vinnhudpleie #ansiktsmaske

 

Pust

Jeg var på kurs for å lære og puste. Det var utrolig interessant og dette vil jeg gjøre igjen. Vi skulle puste inn og ut igjennom munnen. Kursleder sa at å puste igjennom nesen er det vanlige og det skulle vi fortsette med. Dette var en workshop hvor vi skulle puste annerledes altså kun igjennom munnen, i denne ene timen. Ikke noe vi skulle gjøre til vanlig bare nå og da. Vi lå på matte og pustet inn dypt igjennom munnen så langt vi klarte stoppet et lite sekund og pustet enda litt til inn og så pustet vi fort ut igjen igjennom munnen men ikke så dypt og langt som da vi pustet inn. Det var den ene puste teknikken. Den andre var å puste langt inn igjennom munnen og fort ut igjen igjennom munnen. Av og til skulle vi holde pusten noen ganger når vi hadde pustet langt inn og noen ganger når vi hadde pustet ut. Det var en rask musikk som vi hørte på mens vi lå på matten og gjorde dette. Etterhvert følte jeg meg svimmel, det begynte og prikke i fingrene, jeg ble emosjonell, jeg ble kald i kroppen og varm i hodebunden og svettet på puten. Dette var meningen, og bra ble vi fortalt. Noen kom så langt at de ikke visste om de var i rommet og tilstede eller ikke. Til slutt før vi  “våknet” ble det spilt rolig musikk.  Vi gjorde dette i 30 minutter tilsammen. Det var gøy å føle hvordan kroppen reagerte så sterkt på disse puste teknikkene. Jeg vil gjerne gjøre dette igjen.

Navnet på Workshoppen var: Breathe to Bliss.