Omvisning på Gimle Gård i Krisitansand i sommer.

Gimle Gård

Om sommeren har Gimle Gård i Kristiansand omvisning. Det er en omvisning som et teaterstykke. Det er fint og interessant å få meg seg for voksen og stor. 

Gimle Gård er en vakker herregård. Gimle gård ble bygd som sommersted og lystgård for den rike kjøpmannen Bernt Holm og hans familie på slutten av 1700-tallet.  Den ble etter hvert helårsbolig og gikk i arv i familien i fem generasjoner.

Teaterstykket som vises på Gimle Gård handler om en tjenestepike som arbeidet på gården og forelsket seg i en beøkende fra england. 

Femte og siste generasjon på Gimle var Ottilie (Titti) Arenfeldt Omdal. 

Gime Gård har ikke endret seg noe siden den siste eier døde i 1982. 
 

sdrdigdigdig

Dette er fra salen hvor de danset, På de                                                Mannen over er han tjenestepiken forelsket seg i. 

staselige lange gardinene er det et speil hvor damene speilet seg

for å se hvor fine de var og hvem av mennene de likte i rommet. 

 

 

#reise#kristiansand#museum#kultur#herregård#historie

London blomstrer.

Chelsea årlige floral art show er tilbake i byen. Årets tema er “Summer of Love” inspirert av The Royal Wedding. Som alltid blir gatene omformet med flotte

blomsterdekorasjoner skapt av forhandlerene i bydelen Chelsea.

Årets “Best Floral Display” vinner er Monica Vinader, med “High Commended”

cof

I disse dager blomstrer det I London. 

Chelsea årlige floral art show er tilbake i byen. Årets tema er “Summer of Love” inspirert av The Royal Wedding. Som alltid blir gatene omformet med flotte blomsterdekorasjoner skapt av forhandlerene i bydelen Chelsea.

Det er en flott måte å feire starten på sommeren på å besøke Chelsea in Bloom, Chelseas prestisjefylte årlige floral art show. Den verdensklasse alternative floral art show er tilbake, i år for sin 13 årsdag. Produsert av Cadogan i tilknytning til Royal Horticultural Society (RHS), vil det forvandle gatene i Chelsea fra 21 til 26 mai med flotte blomsterdekaorasjoner. Den årlige konkurransen har vokst dramatisk hvert år med Chelseas beste forhandlere, restauranter og hoteller som pryder seg med kreative design for å konkurrere om ettertraktede priser.  Årets tema er “Summer of Love”, inspirert av det kongelige bryllupet og 60-tallet / 70-tallets kulturelle revolusjon – fra palasset til kongens vei! Konkurransen viser blomstermotiver som reflekterer deltakernes tolkning av temaet i deres egen unike stil. Årets “Best Floral Display” vinner er Monica Vinader.

 

 

#reise#reiseblogg#london#chelsea#blomster#blomstershow#hage#have#kreativ#monicavinader#blomsterdekorasjoner#chelseainbloom#chelsea#sloansquear#vår#sommer

Godt og sunt smørbrød til nista.

Jeg lagde dette gode smørbrødet til lunsj nista i dag. 

Det smakte godt og er også sunt. Peanøttsmør gjør også at du holder deg mett lengere. 

2 stykker brød

2 teskjeer peanøttsmør.

5-6 kuttede jordbær.

Flytende honning over. 

Bon Appetite 

cof

#mat#smorbrod#lunsj#brod#jordbær#peanøttsmør#sunt#nam

 

 

 

 

#mat

 

Gode naturlige produkter. Fair, organic, vegan.

Jeg er en tilhenger av naturlige produkter. Disse bruker jeg nå som kan kjøpes hos Boneco. Jeg har en tørr hud som trenger mye fukt. Jeg ønsker også noe som har anti age-egenskaper 

Etter å ha brukt  serien Age Plus serum og  ansiktsolje, samt den ultra-rike kremen Creme de la creme er huden min bedre synes jeg. Den er glattere og er ikke så tørr lengere. Ansiktsolje bruker jeg på kvelden i tillegg til nattkrem og serumet bruker jeg etter å ha renset huden og før dagkremen.  Denne serien er utviklet for voksen hud med et ekstra pleiebehov den kan  kombineres med produktene fra serien Age Protect.

cof

Age Plus Lifting boost serum med trippel effekt: Reduserer fine linjer, tilfører fuktighet og stimulerer hudens egen fornyelsesprosess. Inneholder blant annet immortelle og hyaluron. Brukes under ansiktskrem/olje ettersom den trekker dypere inn i huden enn fetere produkter.

Hyaluten : 

Bindevevet i huden inneholder større mengder Hyaluronsyre. Virkestoffet fungerer som et smøremiddel som gir huden form, volum og øker evnen til å holde på fuktighet. Mengden Hyaluronsyre i huden avtar med alder. Dette reduserer hudens evne til å holde på vann, og medfører volumtap i huden med påfølgende rynkedannelse og andre aldringstegn. På denne bakgrunnen er Hyaluronsyre blitt en veldig populær ingrediens i kremprodukter.

Immortelle;

Immortelle beskytter og nærer huden samtidig som det bidrar til å redusere bidragende faktorer til utseendet på aldrende hud. Disse kraftige essensielle oljene bidrar til å opprettholde en jevnere, strålende og ungdommelig hud. Immortelle absorberer lett inn i huden og kan brukes på ansikt og nakke for å redusere utseendet på fine linjer, rynker og aldrende hud.cof

.

Age Plus Regenerating Face oil: Ansiktsolje har blitt veldig populært og kan brukes istedenfor nattkrem og evt også dagkrem for veldig tørr hud. Jeg bruker den i tillegg til nattkrem.Denne oljen absorberes raskt, forbedrer hudstrukturen og stimulerer cellefornyelsen. 

Den er så god å ta på og trekker godt inn i huden når jeg tar den på på kvelden.cof

Age Plus Creme de la creme: En rik (fet) krem som er super som nattkrem og evt også dagkrem for de som har ekstra tørr hud. Immortelle- og sedernøttolje pleier tørr og stresset hud, og imortelleolje stimulerer cellefornyelsen. Reduserer fine linjer og rynker og etterlater hud myk og jevnere.

Denne øyekremen elsket jeg den inneholder avocado og det skal gi fukt til huden. cof

Kjennes så god og naturlig ut å ta på. Den er tykk og god.

 

#skjønnhet#hud#natuligeprodukter#selfie#selfienation#liker#boneco#naturlighudpleie#avocado#immortelle#antiage#rynker#Fair#organic#vegan.

Gratulerer med dagen i morgen. God 17 mai alle sammen. Jeg skal feire 17 mai i ….

 

Jeg skal feire 17 mai i London. Den feires i Southwark Park.Jeg liker det. Jeg feiret 17 mai i London i fjor og noen år før det også

Jeg synes det er koselig og ikke så stressende. De har mye på programmet.

Gleder meg til i år også men ser ut til at det blir litt kaldt håper bare ikke det regner i år igjen som i fjor.cof

 

 

Christian Ingebrigtsen.var der ett år. Tok en selfie med han. 

 

Må jo ha meg en henning olsen is selv i London. 

Hva skal dere på 17 mai i år? Jeg håper alle får en flott 17 mai. 

Gratulerer med dagen. 

#henningolsenis#is#17mai#london#foto#selfie#foto#park