Lacura kaviar krem billig og god. Nesten like god som LA PRAIRIE står det i flere aviser og magasiner som har testen den.

Nå har jeg kjøpt denne kaviar kremen til 6 pund på Aldi. Det er skrevet flere steder at den skal være nesten like god som La Prairie.

Lacura Caviar inneholder også kaviar. Den ble solgt ut nesten med en gang den kom første gangen men nå er den kommet i butikken igjen. 

Du får kjøpt den på supermarkedet Aldi. Nå har jeg brukt den i noen dager og føler huden min ikke er så tørr lengere. Jeg har også hørt de siste dagene at huden min er fin.

ptr

Når Aldi sist kom ut med disse kaviar kremene solgte de 60,000 krukker av kaviar krem på en dag alene. 

Og når de første gangen kom ut skrev mange skjønnhets bloggere og top eksperter hvor bra den er. 

Hvorfor denne suksesen? De er billige og effektive. Utvalget til Aldi Laucra produkt  begynner på en pris på bare 1,29 pund. Hvert enkelt produkt inneholder kaviar extract som er rik i protein, vitaminer og mineraler. Disse  er fantasisk til å stramme huden samtidig som en også får en sunn glød. 

Kaviar extract inneholder også anti-aldrende egenskaper som en finner i eksklusive skjønnhets produkter som La Prairie 

Nattkremen Lacura Caviar, er kjent for å forbedre fuktigheten i huden mens du sover. Denne er perfekt sammen med dagkremen som har vist seg å øke fuktiheten i huden med 58% innen fire timers bruk.

Denne nye ansikts kremen er glatt, overdådig pakket og inneholder kaviar som er et av de mest eksklusive ingredienser en kan ha i en skjønnhets krem. 

Jeg leste en artikel hvor både La Prairie kremen med kaviar  og  Aldis Lacura kaviar krem ble testet ut i fire uker for å se forskjellen. Dette er den riktige lengden en skal bruke for å se om et produkt virker sies det.   Test personen forsøkte et produkt på hver side av fjeset.La Prairie kremen til venstre og Aldi s kaviar krem tll høyre. Test personen fant ut at den billige kremen Lacura Caviar illumination Day Cream har en høy lett tekstur og at den trekker lett inn i huden. Den gir mye fukt til huden,-Vitenskapelige studier fant at huden øker hydrering etter fire timer med opptil 58 prosent, noe som resulterer i forbedret elastisitet og jevnere hud.

Så, hva med La Prairie? Testpersonen innrømmer at hun elsker sin nye Skin Caviar Luxe Cream Sheer. Den glir uten problemer, og la huden  føles som den dyreste, fineste silken. 

Men kunne hun se forskjellen? Ja-når begge kremer var på huden kunne hun se hvilken som var La Prairie den har en lett honningfarge, sammenlignet med den rene hvite Aldi-en. Du må kanskje bruke litt mer av Aldi-produktet hver dag men så koster den jo bare 6,99 pund for en krukke.

Begge de to to produktene lukter svært likt, og det er en god lukt.  

Etter å ha brukt kremene i fire uker fant test personen ut at begge kremene har gjort en god jobb. test personen kunne se en 

glatthet og glans på huden sin som ikke var der før – på begge sider.

Hun kunne se en liten mykning av rynker også – linjene på La Prairie-siden virker litt mindre synlige, sammenlignet med Aldi-siden – men det er ikke en stor forskjell. 

Her er linker til artikler. 

The Award-Winning, Sell-Out Aldi Lacura Caviar Range Is Set To Return

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3251389/The-7-Aldi-moisturiser-s-nearly-good-292-cream-glides-like-dream-keeps-skin-dewy-day.html

 

#anti-ageing#krem#kaviarkrem#skjønnhet#ansiktskrem#hud#billig

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg