Anti-aging serum hevder å ha bedre resultater enn botox.

 

No7s nye anti-aging serum hevder å ha bedre resultater enn botox
Kvinner sier at det har redusert noen av de dypeste og mest stødige rynkene i henhold til
Sarah Young torsdag 12. april 2018

High street skjønnhetsmerke No7s nyeste produkt har forårsaket en salgsfremgang  etter å ha stått  på hyllene denne uken takket være rynkebust egenskapene i den.

cof

Etter at en prøve viste at den kunne redusere rynker med opptil fem år, ble No7s Laboratories Line Correcting Booster Serum, kalt Avenger, raskt påført en venteliste på 17.200 med ett produkt som selges hvert andre sekund siden lanseringen.

ptr

Det første produktet som skal lanseres fra Boots nye No7 Laboratories-serie – en kraftigere serie av hurtigvirkende, ikke-invasive verktøy som er formulert for å takle tegn på aldring – 15ml-røret koster £ 38 og er designet for å brukes direkte på rynker i stedet av hele ansiktet.

 

 

Studier sier at serumet har muligheten til å vende klokken tilbake fem år og rapporterer at kvinner, etter bruk av serumet i to uker, så kvinner en reduksjon i utseendet på linjer i områder som panne, lepper og rundt øynene.

De rapporterte også redusert utseende i noen av de dypeste, mest stædige rynkene, inkludert kråkenes føtter, mellom brynene og nasolabialene (rundt hjørnene i munnen).

Faktisk er resultatene så gode at noen kvinner har sagt at det ga dem bedre resultater enn Botox.

Forbrukerforsøk viste at blant kvinner som vurderte Botox, sa 77 prosent av at serumet ga dem bedre resultater enn de trodde var mulig fra hudpleie, og 73 prosent sa at “de var mindre tilbøyelige til å vurdere Botox i fremtiden.”

På samme måte, av de som allerede hadde Botox, sa en imponerende 80 prosent at serumet ga dem bedre resultater enn de trodde var mulig fra hudpleie, og 73 prosent sa at de ville “forsinke sin neste behandling.”

Så, hva er hemmeligheten? Vel, ifølge No7 er nøkkelen til den imponerende formelen en kraftig anti-rynkepeptidteknologi kalt Matrixyl 3000 PlusTM4 som hjelper huden å gjenopprette noen av sine nøkkelegenskaper som går tapt under aldringsprosessen.

No7 Laboratories Line Correcting Booster Serum koster £ 38 er tilgjengelig eksklusivt i Boots butikker og boots.com nå.

#skjønnhet#antiage#serum#boots#No7

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg